Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Med Forsikringsmagasinets nyhedsbrev holdes du opdateret om nye artikler og får gratis forsikringsråd, som klæder dig på til at træffe velovervejede beslutninger om, hvordan du ønsker at være dækket i forskellige livssituationer.

 

Brugervilkår

Når du accepterer at modtage nyhedsbreve fra Forsikringsmagasinet, giver du samtykke til, at vi må behandle oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Vi gemmer og anvender disse oplysninger til administration af dit samtykke i vores CRM-system. Du giver endvidere samtykke til, at vi må indsamle data om dig fra vores hjemmeside eller nyhedsbrev, f.eks. fra cookies, og at vi må samkøre disse med de data, vi allerede har om dig, med henblik på at lave en profil, der kan målrette markedsføringsmaterialet til dig. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.


Hvis der fremover kommer andre relevante forsikringsprodukter eller måder at kommunikere på, må vi benytte dette samtykke til at spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke. Du kan klikke her for at få oplysninger om Aros Forsikrings persondatapolitik, herunder dine rettigheder om indsigt, berigtigelse, sletning mv. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via linket nedenfor eller ved at kontakte Aros Forsikring på e-mail: aros@aros-forsikring.dk. 

 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit nyhedsbrevssamtykke direkte i nyhedsbrevet.
Eller på vores hjemmeside. Klik her >>